Højskolen Diget – Skagen

Højskolen Diget – Skagen

Danland Select Søndervig

Anmeldelse af Hotel :

Vi boede på højskolen “Diget”, der ligger 15 km syd for Skagen by i et naturskønt område tæt ved vandet. “Diget” har bl.a. egen 6 hullers par-3 golfbane, idrætshal og et lækkert morgenbord, der er med i prisen.
Hvis man melder sig ind i støtteforeningen “Digets venner” (for 150 kr. om året pr. familie), så kan man overnatte billigere. Se evt. www.diget-skagen.dk

Anmeldelse af område :

Alle de kendte seværdigheder kan anbefales: bl.a. Grenen og Råbjerg Mile, der er en del af den helt specielle natur i Skagen, der først og fremmest gør området til en oplevelse. Vi så også gamle tyske bunkere, både på stranden og i skoven. Vi var så heldige, at det var flot solskinsvejr alle tre dage – så er lyset over Skagen var virkelig flot. Det samme er solopgangen over Kattegat (kl. ca. 7.45 på denne tid af året).
Skagens Museum, med mange flotte malerier af de kendte skagensmalere, er et besøg værd.

Vi spiste på Restaurant “Mosten” i Skagen, som bl.a. reklamerer med sine STORE wienerschnitzler. Et rigtigt hyggeligt sted, hvor wienerschnitzlerne var både gode og store – vi måtte alle 4 give op.

På vejen hjem var vi et smut i “Asien, Afrika og Sydamerika”. Vi besøgte Randers Regnskov, hvor man virkelig følte sig hensat til troperne. Tag derfor ikke for meget tøj på under rundturen i de tre kupler. Man føler sig helt hensat til regnskoven, så oplevelsen kan absolut anbefales