Hotel Zorbas Beach – Kos

Hotel Zorbas Beach – Kos

HotelZorbasBeach3

Anmeldelse af hotel:
TOTAL AFSLAPNING – kan kun anbefales.
Virkelig godt familiehotel, med “all inclusive”. Beliggende ca. 2 km. fra Tigaki by og 12 km. fra Kos by, i absolut rolige omgivelser – cikaderne var det der larmede mest. Store værelser med balkon/terrasse, udstyret som var man på et dansk top hotel. 2 pools (hoved poolen var enormt stor) med seperat børnepool og boblebad. Kun 50 m. til stranden. Personalet var høflige, smilende og effektive. Forplejningen: Da det er All Inclusive var der fri bar fra kl. 10 – 23 (øl, vin, gin, vodka, rom, brandy, uzo + sodavand/vand).

Og så spiste man: morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe, middag – store lune/varme og kolde bufféer og et utal af desserter (5 kg. ekstra på en uge var billigt sluppet), en god blanding af græsk og internationalt køkken – man nåede at få et godt indblik i det græske køkken, både de retter man kendte hjemmefra og et par nye.
Da det var efter skoleferiens afslutning, var gæsterne en blanding af familier med små børn og “ældre” – ud af 400 gæster var der kun en håndfuld mellem 7 0g 20 år.
Børnene hørte man ikke – der var max. to der græd på en dag – forældrene havde tid til dem og skulle de have is eller soda-/vand kunne de bare hente, det samme ved måltiderne. De blev underholdt af animationteams og hver aften kl. 20 var der godnat underholdning for dem, så efter 20.30 så man næsten ingen børn.
På trods af fri bar så man ingen fulde eller larmende personer og før midnat var der total ro på hotellet – dem der ville i byen tog en taxi til Tigaki.