Kommandørgaardens Camping – Rømø

Kommandørgaardens Camping – Rømø

Kommandørgaardens Camping – Rømø

Anmeldelse af hotel :

Vi boede 4 nætter i telt på kommandørgaardens camping på Rømø. Campingpladsen ligger tæt ved vandet og i forbindelse med hotel Kommandørgaarden, Rømø heste og legeland og Rømø Islændercenter.

Der er mulighed for at leje campinghytter, hvoraf halvdelen er helt nybyggede. Hytterne ser pæne og hyggelige ud.

Der er gode fællesfaciliteter med mange toiletter og flere bademuligheder, incl familiebaderum, hvor der er toilet, bad, håndvask og baby-badekar. Man betaler lidt for at bade. Der er rent og pænt.

Der er køkken med kogeplader indendørs og køkkenborde med vask udendørs, ligesom der også er 2 grill man kan benytte.

Da vi var der, var der dejlig med luft mellem de forskellig vogne og telte, men der var også langt fra fuldt belagt.

Der er en fredelig og hyggelig stemning, og bor man på campingpladsen kan man gratis gå i Rømø heste og legeland, hvor der bla. er et mindre badeland eller man kan benytte den udendørs pool ved hotellet. Der er wellness og spa ved hotellet mod betaling. Indkøb kan ordnes hos campingkøbmanden eller går man et lille stykke ned ad vejen ligger et godt supermarked.

Anmeldelse af område :

Rømø er en flad ø med skønne meget brede strande. Den er landfast med jylland via en tange. Det vi så af øen var fra hesteryg, via Rømø islændercenter (mod betaling, bestilling i hotellet). Der ligger en skov/plantage overfor området, hvor der er rigtig dejligt, og rider/går man igennem skoven kommer man ud til den meget brede flotte strand.

Vi var desuden en tur på Mandø, ligeledes med hestene.

Her red vi på Koresand, en kæmpe sandbanke, hvor vi bla. så sæler.

Vi besøger gerne stedet igen.