Pension Holm Mølle – Lemming

Pension Holm Mølle – Lemming

sthuset

Anmeldelse af Bed & Breakfast:

Pension Holm Mølle er Bed og Breakfast, hvor man kan slappe af fra stresset arbejde. Det ligger i et smukt natur område med en å lige ved. Der er 15 hektar land tilhørende, hvor der er mulighed for at gå ture. Og en dejlig have, hvor man kan læse den tiltrængte avis. Der er 5 værelser, der hver har sit tema – fx. Karen Blixen & Grønlandsværelset – der har dejlige senge, et bord med stole. Bad må man dele om, men det lægger man ikke så meget mærke til.
Det ligger i god afstand fra Silkeborg – der er bus der kører tæt ved – som også er en dejlig by at se. Golfbaner ligger omkring stedet også, hvis man skulle have lyst til dette.
Stedet drives af et ægtepar, der har startet stedet op for 4 år siden. Der serveres morgenmad – er med i prisen – med et udkig til gårdspladsen og et udsnit af naturen.

Anmeldelse af område :

Som nævnt ligger det ikke langt fra Silkeborg, der også har meget at byde på som by. Man kan gå ture derinde, sejle kano, om sommeren er der Jazzfestival, som varmt kan anbefales at prøve (læs se og lytte).