Ferielejlighed Cannes

Ferielejlighed Cannes

Aftenstemning-fra-altanen

Anmeldelse af ferielejligheden

Denne feriebolig er en sand perle med sin unikke placering helt fremme ved Cannes østlige strandpromenade og kun 50 meter til dejlig sandstrand. Lejligheden ligger på 6. sal med altan og vinduer placeret direkte ud mod middelhavet. Der er fantastisk panoramaudsigt mod Cannes Palm Beach i øst, til øerne Iles de Lérins i Cannesbugten og Esterel bjergene i vest.

Den unikke placering af ferieboligen gør at man kan gå til stranden på 2 min eller vælge at bruge ejendommens store swimmingpool med vandrutschebane. Der er flere pizzariaer og restauranter i umiddelbar nærhed af ejendommen, ligesom at forretninger som bager, slagter og supermarkeder kan man gå til på få minutter.

Lejligheden er en 2 værelse lejlighed som består af – stue med åben nymoderniseret køkken og spiseplads, – soveværelse med dobbeltseng, – gang med skabe samt – badeværelse med badekar og – separat toilet. Lejligheden bærer præg af personlig touch, og er rigtig godt udstyret med bl.a. satelit tv, steroe-anlæg med cd og dvd.

På altanen er der sol fra om formiddagen til solnedgangen om aftenen.

Anmeldelse af område:

Området ligger i den charmerende og hyggelige bydel Cannes la Bocca, der er 2,5 km ind til Cannes centrum som man kan gå ad strandpromenaden.
Bydelen har sit eget torv som har åbent hver formiddag med alt i frugt, grønsager, blomster, ost og frisk fisk. Der er 3 store golfbaner i området, mulighed for dykning, tennis mm.
Der er 27 km til Nice lufthavn hvorfra der går tog direkte til bydelen ligesom der også går direkte busser til Cannes.