Gør sommerferien lidt billigere med disse tricks

Det er ikke altid lige nemt at gøre en rejse så billig så muligt. Men det bør absolut ikke lade en afstå fra at tage af sted. Ofte handler det nemlig om at kende lidt til de forskellige råd omkring, hvordan man kan spare penge på rejsen. Det handler blandt andet om, hvordan man rejser, hvor man rejser hen og, hvordan man generelt bruger sine penge undervejs. Læs med her.

At rejse er at leve. Det er svært at komme udenom, hvilket mange rejseglade danskere helt sikkert kan nikke genkendende til. Dét som det gør ved én at være ude i den store verden og opleve andre kulturer, gør noget ved en. Hvis du har rigtigt svært at ved at opgive drømmen om at komme afsted til sommer, så kan du med fordel læse denne artikel.

Rejs udenfor højsæson

Det er måske nemmere sagt en gjort, men kan du alligevel flytte rejsen så den ikke falder der hvor alle andre også har rejseplaner, så kan der være penge at spare. Kig eventuelt efter flybilletter selv, eller afbudsrejser. Skal turen gå til Europa, så kan du med fordel og rejse med tog f.eks. Du kan desuden få en rabatkode som giver 10 Euro til nye brugere, som kan bruges på rejser. Rabatkoden “tobiah3u9l8r” er en Omio discount code, som du for eksempel kan benytte hvis du skal rejse rundt i Europa.

Vælg billig overnatning

Behøver du at bo på et af de allerbedste hoteller, eller kan du være mere fleksibel og gå ned i standard? Der er selvfølgelig forskel på priserne på de forskellige hotelstandarder, men et trestjernet hotel kan skam også være ganske glimrende. Du kan også spare penge ved at på hostels, som også kaldes for vandrehjem.

Spis lokalt

Hvor end du nu rejser hen i verden, så vil du finde ud af at ofte er det lokale mad ofte billigere end international mad. Tjek eventuelt nettet for gode råd omkring ’cheap eats’, hvis du vil spare på madbudgettet under rejsen

Lej en cykel

Vil du gerne spare penge på transporten og samtidigt få motion undervejs, så kan du med fordel leje en cykel på ferien. Det er en glimrende måde at opleve lokalområdet på, samtidigt med at det er billigt og godt for kroppen. Ellers kan du tage de gode travesko på, og så tage på vandretur eller bare opleve området omkring dig.