Forhindrer dine toiletvaner dig i at rejse sydpå?

Det er et velkendt faktum, at ens toiletbesøg kan have en betydelig indflydelse på ens dagligdag. Dårlige toiletvaner kan f.eks. forhindre folk i at rejse sydpå. Det kan gøre, at man ikke slapper af på sin ferie eller du skal være tæt på et toilet, hvis uheldet er ude. I denne artikel vil vi undersøge de forskellige måder, hvorpå dårlige toiletvaner kan påvirke ens liv, og tilbyde løsninger på, hvordan man kan rette op på dem.

Hvis du lider af ufrivillig vandladning

Hvis du lider af inkontinens, er det sandsynligt, at du ikke vil kunne rejse sydpå. Dette skyldes, at ufrivillig vandladning kan føre til dehydrering, hvilket igen kan medføre alvorlige helbredsproblemer. For at rette op på dette problem bør du gå til lægen, som kan ordinere medicin, der kan hjælpe dig med at kontrollere din vandladning. Det kan være meget hæmmende for ens hverdag, hvis man ikke kan kontrollere ens vandladning. Derfor skal du finde en løsning, der kan hjælpe dig med at kontrollere ufrivillig vandladning. Der findes effektive inkontinens behandling mænd og kvinder, der kan hjælpe dig med at komme sydpå, uden du skal bekymre dig om at døje med blæreproblemer.

 

Hvis du har et problem med forstoppelse

Det er ikke sjovt at døje med forstoppelse. Mange får problemer med maven og generelt forstoppelse, når de er ude på ukendte toiletter. Det skyldes, at de ikke er vant til ændringen i kost og miljø. For at undgå dette problem skal du sørge for at spise masser af fiberrige fødevarer og drikke masser af vand. Dette vil hjælpe med at holde din afføring regelmæssig. Du kan med fordel medbringe nogle Lactocare piller, der kan sørge for at din tarmflora er i top, og du ikke vil døje med forstoppelse.

 

Hvis du har et problem med diarré

Diarré kan være forårsaget af mange ting, f.eks. en ændring i kosten eller en maveinfektion. Hvis du får noget andet mad end det, du er vant til, så kan det også føre til diarré. Det kan også være en bivirkning af visse lægemidler. Hvis du lider af diarré, er det vigtigt at holde dig hydreret ved at drikke rigeligt med væske. Du bør også undgå fødevarer, der er rige på fedt og sukker. Det kan føre til enten forstoppelse, som nævnt foroven eller i diarré. For at hjælpe med at forebygge diarré kan du måske tage mælkesyretabletter med dig i kufferten, når du skal ud og rejse. Det vil hjælpe med at stabilisere din mave og det vil forhindre din mave i at komme i problemer.