Blue Star Victoria – Sunny Beach

Blue Star Victoria – Sunny Beach

Blue Star Victoria – Sunny Beach

Anmeldelse af hotel:

4 stjernet hotel, der lever fint op til sine stjerner. Værelserne er pæne og hyggelige, dog en lidt lille balkon, når man er mere end to personer. Jeg så bl.a. deres toværelses lejligheder. De er meget lækre med god plads til alle. Alle værelser har eget lille to-pladers komfur, to gryder og tallerkener og bestik til 4 personer. Der er kaffemaskine. Der mangler bare køleskabsplads. Man kan bruge minibarens, men der er ikke så meget plads tilovers i den. ( Den er i øvrigt billig, næsten købspris i forretningerne)
Der mangler bare en skraldespand. Der er kun den lille spand på toilettet.
Der er ikke så meget toiletpapir på toiletterne, et par Leva ( Bulgarske møntfod, på nuværende tidspunkt ca. 4kr./ Leva ) på sengen, hjælper.
Vi havde halvpension, morgenmaden er OK, der er et hav af kager og desserter? til morgenmad.
Hotellet kan så absolut anbefales at spise aftensmad på. Det var det bedste vi fik på hele turen. Vi opdagede det desværre først de sidste 2 dage.
At spise ude er meget billigt. Hovedret ( kød og pommes frites ) ligger på max 40 kr. Vi var 4 voksne og 3 børn, og vi brugte max 400 kr. på mad med dessert og øl/vin mv. pr. gang.
Der ligger rabatkuponer på værelserne fra Star Tours, som giver 10% på udvalgte restauranter. Når du bor på hotellet, får du 20 % rabat på mad og drikke dér. Gør det!


Anmeldelse af område: Turistslum!!!!
Altså hvis du er til boder i alle afskygninger og diskomusik fra alle restauranter ( vel og mærket hver sin melodi ) er det sikkert fint. Børnene hyggede sig og der er da pænt med hygge og lys om aftenen langs strandpromenaden. De har happy hour i 3-4 timer og det er billigt. En stor drinks koster 25 kr., og de er gode.
Der er ikke de store supermarkeder i området, så der er ikke så meget forskelligt at lave mad af selv. Og det er næsten samme pris som hjemme, undtagen øl/vin og vand. Der bor faktisk næsten ingen fastboende dér, når turistsæsonen er overstået.
Jeg kan anbefale deres massører, som dels er på stranden og dels i små boder/klinikker rundt omkring. Det er billigt og godt.
Stranden er fin. Man kan leje liggestole og parasoller.