Lejlighed Vabella – Bibione

Lejlighed Vabella – Bibione

LejlighedVabella

Anmeldelse af lejlighed:

Feriecentret Valbella er et meget stort kompleks med rigtig mange lejligheder. Vi boede i en
to-værelses lejlighed, hvor hele familien på 4 skulle dele en dobbeltseng og to køjesenge, så der var alligevel plads til alle. Det største problem var varmen om natten, men det løste vi delvist ved at børnene sov ude på den meget store balkon på luftmadrasser.
Lejligheden var lidt slidt men ellers OK.
Valbella udmærker sig først og fremmest ved sine 12 svimmingpools, der giver plads til alle. De fleste pools holder siesta midt på dagen.
Bortset fra en restaurant, bar og tennisbaner (der blev arranget tennisturnering mod betaling) er der iøvrigt begrænsede faciliteter. For familier med mindre børn er der fx ikke nogen legeplads. Dansk Fri Ferie havde dog en Rasmus Klump Klub, der tiltrak en del mindre børn.

Vi gav 8.000,- kr. for 14 dage, hvilket bestemt ikke er dyrt i højsæsonen. Vi føler, at vi fik noget for pengene, da vores børn primært interesserede sig for de mange pools, og derfor ikke savnede faciliteter som legepladser m.v.

Samlet bedømmelse: God til prisen.

Anmeldelse af område :

I selve Bibione er der ikke rigtigt nogle seværdigheder. Byen er en rigtig turistby med gode shoppingmuligheder. Hovedgaden, der bliver lavet om til gågade om aftenen, er pæn og hyggelig, hvis man da ellers kan se den for “menneskehavet”. Et par gange om ugen er der marked i Bibione by nær “Luna Park” (tivoli)- hvor der fx sælges håndklæder og fodboldtrøjer.
Byens strand er rigtig god. Den er bred og lang samt meget børnevenlig, da vandet er lavt. Der er tusindvis af liggestole, men man kan sagtens ligge på “normal” vis på et tæppe i nærheden af vandet. Der udlejes også vandcykler mm.

Vores udflugter på turen:

– Til et vandland i Lignano (ca. 15 minutters kørsel fra Bibione). Om mandagen er der marked i Lignano, så det kneb med parkeringspladser, så man kan med fordel vælge en anden dag.
– Endagstur til Venedig. Vi kørte ad Lidoen til Punta Sabioni (ca. 90 km fra Bibione), hvorfra vi sejlede til Venedig med “vandbus”. En tur der absolut kan anbefales. Venedig bliver man aldrig “træt af”.