Maria Palace – Antiparos

Maria Palace – Antiparos

MariasPlace4

Anmeldelse af hotel :

Jeg havde lejet et værelse hos Marias Place, da jeg havde benyttet dem året før. Jeg betalte 27 Euro pr. nat – ca. 210 kr. pr. nat – uden pension (man kan ikke få morgenmad/aftensmad). Stedet ligger ca. 10 min. gang fra byen. Det er et enkelt værelse med seng(e), bad, køleskab elkedel og bord. Man kan leje større lejligheder hvis man er flere af sted, samt hus til rimelige priser. Der bliver gjort rent hver dag, samt skiftet lagner når der er behov – ellers kan man spørge. Det er ikke meget man ser til personalet, men ægteparret der driver stedet er meget venlige og hjælpsomme.
Nogle værelser kan man være heldig at få en god udsigt, og andre har udsigt til en lille hyggelig baghave, man kan bruge. Børn er velkomne.

Anmeldelse af område :

Øen er lille, der er turister, men det er ikke med følelsen af overbefolket af turister, som man kan opleve det andre steder. Maden er herligt, der er alt lige fra frisk fisk til pizza (ja.. men det smager herligt), der serveres ved små hyggelige restauranter og caféer. Der er et lokal torv, hvor der spilles musik af forskellige slags – desværre på samme tid, fra de forskellige caféer/bar. Der er også få diskoteker, som ligger lidt ved udkanten af byen.
Der er ikke meget at se. Men det kan anbefales at se “hullerne” hvor man kan se, hvordan vandet har dannet nogle “blæksprutte arme” lignende figurer, der dels er i gulvet og fra loftet.
Man kan leje knallert til rimelige priser.
Skulle det blive for kedeligt på øen, kan man sejle til den større naboø og kigge rundt der.
Folket er meget venlige, selvom deres engelsk er noget dårligt, klarer man sig meget med bevægelser – fx. pege på uret for åbningstid. Er børnevenligt, grækerne holder af børn.